2019-12-04  

Благотворителен базар на детските градини...

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАРна детските градини в община Пирдоп 2019-12-04 ...

2019-12-03  

Ангел Геров поздрави хората с...

Кметът на Пирдоп Ангел Геров поздрави хората с увреждания по случай отбелязването на Международния им ден ...

2019-12-02  

Празничен календар 2019-2020 г. ...

ОБЩИНА ПИРДОПНЧ "НАПРЕДЪК 1869" ПРАЗНИЧЕН КАЛЕДНАР ДЕКЕМВРИ 2019 - ЯНУАРИ 2020 Заповядайте! 2019-12-02 ...

2019-12-06  

Планирани прекъсвания на електрозахранването ...

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода  09 декември -...

2019-12-06  

Покана за заседание на Временна...

ПОКАНА На 12.12.2019 г. от 16.30 ч. в заседателната зала на ОбА-Пирдоп ще се проведе заседание на...

2019-12-05  

Обява до заинтересованите лица и...

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ (свали файл) ОБЯВА до заинтересованите лица и общественост  На основание чл....

 
 
 

АУРУБИС АД
www.aurubis.com

АУРУБИС АД е най-голямото медодобивно предприятие в югоизточна Европа и третата по големина компания в България.

Заводът е построен през 1957 г. и се състои от няколко производствени единици: Металургично производство, Рафинерия, Производство на сярна киселина и Обогатителна фабрика.

През м. април 2008 г. немската компания Norddeutsche Affinery (NA), Хамбург придоби 100 % от акциите на Kумерио Мед, като по този начин новата Група се превърна в най-големият производител на медни продукти в Европа и един от най-големите в света.

Новата Група притежава 12 производствени звена в 7 европейски страни (Германия, Белгия, България, Италия,  Швейцария, Великобритания и Словакия).

Основна част от инвестициите в АУРУБИС АД е свързана с пълно технологично обновление на производствата и мащабна програма за екологичен контрол. 

На 28 Октомври 2008 г. АУРУБИС АД откри Нова Рафинерия, която ще произвежда 180 000 тона медни катоди годишно. Инвестицията за новото съоръжение възлиза на 80 мил Евро.

ISO 9001:2000 от Lloyds като производител на мед и сярна киселина и по ISO 14001 за действащата система за управление на околната среда. АУРУБИС АД е сертифициран като Инвеститор Клас А. 

2003 - Белгийска награда за "Околна среда"; 2004 - Сертифициране по стандарт ISO 9001; 2005 - Разрешително от КПКЗ; 2006 - Сертифициране по стандарт ISO 14 001; 2006 - Инвеститор "Първи клас"; 2007 - Най-добър работодател със забележителни постижения в областта безопасност и здраве на работа; 2007 - Инвеститор на годината (Инвестирани за 2007 - 122 милиона Евро); 2007 - Най-голям корпоративен инвеститор в България.


"МП - МЕТАЛПЛАСТ" АД
www.metalplast.bg

Дружеството извършва проектиране, производство и ремонт на метални конструкции, механизми, инструменти, резервни части, съоръжения, пресови метални изделия и свързаните с тях дейности по монтаж и обслужване.

Фирмата притежава търговска марка "МЕТАЛПЛАСТ" за следните класове стоки и услуги: 
Клас 6: Преносими метални конструкции; метални продукти, които не са включени в други класове; метална кинкалерия; железария.
Клас 7: Машини и машинни инструменти.

Основни дейности:
- Проектиране на метални конструкции, инструментална екипировка, оборудване за строителни и руднични машини; 

Производство на метални конструкции - строителни конструкции, бункери, газоходи, площадки, в т.ч. от неръждаема стомана;
- Производство на резервни части - механична обработка на детайли с универсални и каруселни стругове, универсални фрезови машини, хобел, фрезхобел, борверг, колонни и радиални пробивни машини;
- Производство на резервни части и консумативи за металургично производство - части и консумативи, влагани за производството на анодна мед.


"РМО - Металургремонт" АД
www.rmo.911.bg

"РМО - Металургремонт" АД (по-нататък само РМО) е акционерно дружество, занимаващо се с ремонтна дейност, производство и възстановяване на резервни части и нестандартно оборудване. 
РМО е основано през 1970 год. на основата на един цех от металургичния комбинат "Кремиковци". Фирмата започна дейността си с персонал от 370 човека. 
За периода 1971 - 1972 год. броя на персонала се удвои и над 60% от поддръжката и ремонта на двата най-големи металургични комбината в България - "Кремиковци" - София и "Стомана" - Перник беше поета от РМО. 
През 1975 год. РМО навлезе също и в цветната металургия като започна да извършва ремонтна дейност в комбинатите в София, Пловдив, Пирдоп и Кърджали. 
През 1986 год. РМО разшири дейността си в металургичния комбинат "Промет" (Бургас), а също така и в много други като: Циментови заводи (Златна Панега и Темелково),"Нефтохим" (Бургас), "Чугунолеярен завод" (Враца), "Метизи" (Роман). 
През 1996 год. три предприятия в областта на сервизното обслужване на металургията, минодобива и машиностроенето - "Металика" ООД - Пирдоп, "Борованмаш" ООД - Борован и "Металургремонт инжинеринг" - София се вляха в РМО. По този начин беше основана нова мощна фирма "РМО - Металургремонт" АД със седалище в София и клонове в Пирдоп, Борован и Перник, където компанията продължи успешно работата си с висококвалифициран персонал от над 300 човека. 
През 1997 год. РМО получи две международни награди: 22-та международна награда за най-добро търговско име - от Editorial Ofice / Trade Leaders' Club в Мадрид - Испания и Международна златна и сребърна награда за качество от Международната асоциация за маркетинг и качество със седалище Гуадалахара - Мексико. 
В резюме, през тези повече от 29 години, РМО извърши редица ремонти, реконструкции и модернизации на големи обекти в областта на металургична, химическа, нефтохимическа, циментовата промишленост и получи много висока оценка за бързото и качествено изпълнение.
В допълнение, в сътрудничество с един или повече консултанти и подизпълнители, РМО може да предприема и дейности, които са свързани с планиране, построяване и довършване на промишлени обекти в различни отрасли на промишлеността. 


"DB Schenker Rail - Bulgaria"
www.schenker.bg

Името Schenker е синоним на високо качество в транспорта и логистиката. Доверието на нашите клиенти ни превърна в компания с международен профил, която може да предложи на клиентите си гаранция за лоялност и сигурност дори и в трудни времена. 
Транспорт, складиране и митническо агентиране са били фокуса на нашите услуги още от 1 юли 1872. През годините DB Schenker построи гъста мрежа, която обхваща света. 
Основателят Готфрид Шенкер е пионер в транспортния бизнес. Той е бил първият, който обединява малките пратки в звено, система, която става революция за транспорта в Европа. През 2010, той беше включен посмъртно в Логистичната Зала на Славата като признание за делото му и изобретяването на групажния транспорт. 
В края на деветнадесети век Шенкер е единствената компания, която предлага определени тарифи за превози в цяла Европа. Принципът на „от врата до врата чрез един доставчик" остава валиден и до днес и на тази основа фирмата е била в състояние да се развие бързо, за да формира мрежа от клонове. Докато Готфрид Шенкер бил все още жив, имал вече тридесет и два клона в тринадесет европейски страни.
Днес компанията е дъщерна фирма на Deutsche Bahn и има 95000 служители, предлагаща транспортни и логистични услуги в над 2000 терминала.
В началото на двадесети век, шампанско, вино, дрехи, както и други луксозни стоки все още са се превозвали от коли с животинска тяга и са се транспортирали с железниците на дълги разстояния. От този момент Шенкер върви в крак с технологичното развитие, за да се превърне в доставчик на универсална услуга. Благодарение на своята гъвкавост, днес DB Schenker може да предложи транспортни решения по суша, ж.п., въздух и море. Фирмата е първа по сухопътни превози в Европа като обслужва всички европейски дестинации. Също така, компанията има и най-голямата мрежа за железопътни превози в Европа, а с транспорта по въздух и море клиентите могат да се възползват от по-голямата надеждност, която мрежата на DB Schenker предлага в световен мащаб. Контрактната логистика и управление на веригата за доставки са също със значителен растеж. Благодарение на своето Ноу-хау, финансова стабилност и специални IT решения, DB Schenker подобрява ефективността в логистиката на много компании по света.
Дългата история на компанията се дължи на доверието на клиентите. Дългосрочна лоялност и осъзнаване на индивидуалните нужди на клиентите винаги са били акцент в ежедневната работа на фирмата. 
Schenker празнува своята 140-та годишнина. Ние предлагаме качество в транспорта и логистиката. Качество, доказано с времето.


"Стройинженеринг" ООД
www.stroyinjenering.business.bg

Фирма Стройинженеринг ООД е с традиции в строителството и производството на бетони, варови, циментови разтвори и водо-циментов разтвор. Дружеството разполага с: 
- площадка за производство на бетонови и варови разтвори; 
- площадка за инертни материали;
- площадка за складова база; 
- силози за цимент; 
- автомобилен парк; 
- сервизни помещения.
Фирмата приема изискванията на ISO 9001:2000 за основа при изграждане, внедряване и поддържане на система за производствен контрол, съответстваща на изискванията на БДС 7268-83, БДС 9673-84 и Наредбата за контрол и оценяване съответствието на строителните продукти, оценени от НИСИМ ЕООД - гр. София. Организацията на работата на дружеството е ориентирана към клиента - БВ зависи от своите клиенти и поради това разбира настоящите и прогнозира бъдещите им потребности, като се стреми да удовлетвори очакванията.


"Аквапром"
www.aquaprom.com

Фирма "Аквапром" е създадена през 1996 г. като се занимава с производство и отглеждане на дъгова пъстърва в садкови съоръжения. През първата година от създаването си произвежда 15 000 кг. годишно. На втората година продукцията достига до 35 000 кг. годишно. В последните няколко години фирмата експериментално отглежда и произвежда есетра и шаранови риби, като в настоящия момент има 10 000 кг. есетра и 15 000 кг. шаран. Към този момент фирмата разполага с 100 000 кг. пъстърва. Реализира продажби във верига от собствени магазини, търговската мрежа в 7 общини от Средногорието, както и в големи градове като София и Пловдив. 


"ТРАНС БИЛД" ЕООД
www.transbild-bg.com

"ТРАНС БИЛД" ЕООД е специализирано дружество за комплексно строителство на сгради и съоръжения (промишлено и гражданско), комунално-битово и инфраструктурно строителство, както и за ремонтни и довършителни работи. С наличната си собствена механизация и автомобили дружеството изпълнява различни по характер и сложност инженерни обекти и съоръжения. Не малка част от дейността заемат обекти за интериорни и екстериорни ремонтно-строителни работи, реставрационни и консервационни видове дейности, хидроизолационна и антикорозийна защита на сгради и съоръжения.


"Аргус" ООД
www.argusbg.com

Фирма АРГУС е регистрирана като ООД през 1995 г. със седалище и адрес на управление на дружеството гр. Пирдоп, ул. Дражил №2.

АРГУС се управлява с помощта на Управителен съвет, който взима решенията, свързани с организацията и управлението на дейността.
Първоначално АРГУС е специализирана в производството на мебели от масивна дървесина и груба преработка на дървесината, и се утвърждава като една от водещите фирми от този бранш за района.
Бързо променящата се и динамична бизнес среда предоставя нови възможности пред Ръководството на Дружеството за откриване на други дейности, допринасящи за развитието й. Една от тях е ТОВАРО - РАЗТОВАРНА ДЕЙНОСТ, която се извършва от началото на 2001 г.
С цел да се удовлетворяват и най-строгите клиентски изисквания в АРГУС при извършването на ТОВАРО - РАЗТОВАРНАТА ДЕЙНОСТ е внедрена собствена система за управление на качеството, базираща се на международния стандарт ISO 9001:2000.
През м. Май 2002 г. е открит мебелен цех с обща работна площ 1820 кв. м., специализиран в проектиране, производство и монтаж на барове и интериори за кафетерии, ресторанти, клубове, дискотеки, лоби барове, комплексно обзавеждане на хотели, врати интериорни - вътрешни и външни, като и изпълнение по индивидуален проект.


 "СМС-С" ЕООД
www.cmc-c.com

СМС-С ЕООД е създадена през 1995г. СМС-С ЕООД изпълнявава пълен инженеринг в областта на електроснабдяването, електрообзавеждането, КИП и А на промишлени, обществени и битови обекти. Дружеството е сертифицирано по ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. СМС-С ЕООД е член на Българската браншова камара на енергетиците.

Политиката по качеството на СМС-С ЕООД: Комплексно, качествено, на съвременно техническо ниво и в срок изпълняване поръчките на своите клиенти, при точно спазване на изискванията на действащите в страната нормативни документи и на документацията по качество на дружеството.